Mikroregion přijme nového kolegu

achievementMikroregion Velkomeziříčsko-Bítešsko se stane Pověřencem na ochranu osobních údajů pro svoje členské obce a jimi zřízené příspěvkové organizace. Z tohoto důvodu rozšíří řady svých zaměstnanců o nového kolegu či kolegyni, která/ý se bude podílet na správě nové agendy.

O funkci Mikroregionu jako Pověřence rozhodla Valná hromada členských obcí Mikroregionu Velkomeziříčsko-Bítešsko. Aby mohl Mikroregion plnit své povinnosti vyplývající pro něj z tohoto rozhodnutí, vytvoří nové pracovní místo: projektový manažer/GDPR.

Mikroregion využije Výzvy Most Vysočiny, o. p. s., č. 451/03_16_047/CLLD_17_03_036 – Podpora zaměstnanosti, vyhlášené v rámci Operačního programu Zaměstnanost, a podá žádost o podporu na zřízení tohoto pracovního místa. Podle podmínek Výzvy proto oslovujeme zájemce z řad cílové skupiny Výzvy, tzv. neaktivní osoby, kterými jsou zejména absolventi vysokých škol, kteří dosud nebyli zaměstnáni nebo jsou vedeni na Úřadu práce, dále ženy/muži na MD, RD – pokud nejsou v pracovním poměru.

Kvalifikačním požadavkem je absolutorium VŠ, nejlépe s právním zaměřením, dále ekonomickým, zaměřeným na regionální rozvoj a příbuzné obory. Uvítáme možnost používání vlastního automobilu pro pracovní účely.

Zájemci nás mohou kontaktovat do konce měsíce června 2018 na kontaktech: tel. 566 782 013, 731 12 713, JUDr. Diana Kutnerová, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Diana Kutnerová

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.