Charita Třebíč vyhlásila soutěž na téma dobrovolnictví

Kambala copyOblastní charita Třebíč vyhlašuje při příležitosti 15 let akreditovaného dobrovolnictví soutěž na téma Co pro mne znamená „dobrovolnictví?“.

Setkali jste se již s dobrovolnictvím? Jste nebo jste byli dobrovolníkem nebo vám byla či je poskytována pomoc dobrovolníků? Jakou zkušenost jste získali, co vám dobrovolnictví přineslo? Podělte se o své zážitky z dobrovolnictví, napište, nakreslete nebo namalujte, nebo zachyťte na fotografii pěkné okamžiky z dobro-působení.

Forma příspěvků: text či báseň - zamyšlení, příběh, zážitek, zkušenost - max. na 1 list A4, výtvarná práce za použití libovolné techniky - max. na A3, fotografie - v dostatečné kvalitě vhodné k publikování. Příspěvky zasílejte do 21. 9. 2018 na adresu Dobrovolnické centrum Oblastní charity Třebíč, L. Pokorného 15, 674 01 Třebíč nebo na e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. . Uveďte, prosíme, své jméno, příjmení a adresu, telefon či e-mail.

Marie Paločková

Vyhlášení soutěže_Dobrovolnictví_-_Oblastní_charita_Třebíč_6_2018_Stránka_1 Vyhlášení soutěže_Dobrovolnictví_-_Oblastní_charita_Třebíč_6_2018_Stránka_2_copy

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.