Pořadatelé závodů na Zvonďáku děkují svým sponzorům

ZvondakOrganizátoři a pořadatelé tradičních a oblíbených rybářských závodů, jež se v tomto srpnu opět uskutečnily na rybníku Zvonďáku v Jívoví, dodatečně vyslovují velké poděkování a uznání těmto sponzorům a dárcům věcných cen (a to cen jak přímo do rybářské soutěže, tak i do přidružené tomboly).


KOVO Mrázek Jívoví, truhlářství Novotný Jívoví, truhlářství "Doména" Dohnal & Dočkal Velké Meziříčí, truhlářství Kališ VM, Jaroslav "Zvonda" Horký Jívoví, Obec Jívoví, Petr Ďásek - Pohostinství Jívoví, František Uhlíř ml. Jívoví, manželé Kučerovi Jívoví, Ladislav Hladík Jívoví, Stavebniny Libor Smejkal VM, Stavebnictví Pepino Zdeněk Kadlík VM, Pavel Uchytil Šeborov, EVRA Hrbov, Alpa VM, Autocolor Šoukal VM, PP Profi VM, Paramont VM, Vlastimil Pól VM, Vladimír Pařil VM, Restaurace Jelínkova vila - Malostránský pivovar VM, Lenka Marková - pivnice Na Lipnici VM, Jan Smejkal - Petráveč - obchod ovocem a zeleninou VM, František "Iša" Krejčí VM, Ferrum Moravské Budějovice, Dřevo Měřín, Hobby Měřín, VERA Bystřice nad Pernštejnem a Velkomeziříčsko.

- vp -

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.