Osoby se zdravotním postižením se mohou stát distributory

3 copyFirma zajišťující neadresnou distribuci reklamních a informačních materiálů s bezmála třicetiletou tradicí nabízí práci pro osoby se zdravotním postižením. Distribuci propagačních materiálů do schránek zabezpečuje Česká distribuční i pro velké obchodní řetězce. Výhodou je práce, která se umí přizpůsobit časovým i fyzickým potřebám distributorů. „Roznos letáků je činnost, která je vhodná pro lidi s nejrůznějšími typy postižení. Sami si vyberete, kde a v jakém rozsahu chcete práci vykonávat," uvádí Česká distribuční.

Uchazeči mohou volit práci na hlavní pracovní poměr anebo mezi zkrácenými úvazky (10, 15 či 20 hodin týdně). V případě zájmu můžete kontaktovat společnost na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  nebo na telefonním čísle 800 800 882.

Zuzana Najtová

pdfDistributor_-_leták_2021.pdf

1

2

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.