Modernizace ZŠ Oslavická je v běhu

P1178376Stavební práce na modernizaci Základní školy Oslavická odstartovaly v pondělí 5. února. Staveniště hned ve středu navštívila rada města, aby se seznámila s průběhem akce.

Společnost TIPA Telekom plus aktuálně připravuje staveniště v učebnách praktické výchovy, tedy v přípravně a cvičné kuchyňce, v učebně chemie s laboratoří a v jazykové učebně. Práce naplno rozjede v příštím týdnu, kdy jsou jarní prázdniny.

„Výběr materiálů pro interiér tříd, jako jsou obklady, dlažby, dveře, kliky, vypínače a další, probíhá v součinnosti s městskou architektkou. Zapojují se i budoucí uživatelé budoucích nových prostor, tedy žáci a učitelé, aby jim v učebnách bylo dobře,“ říká místostarosta Martin Kaman.

Na první etapu modernizace, která skončí v první polovině března, naváže druhá. Ta se dotkne učebny, kabinetu a skladu fyziky. Ve třetí, závěrečné etapě se práce přesunou do učeben anglického jazyka, ICT, přírodopisu, zeměpisu a též toalet v prvním podlaží. Skončí v polovině letních prázdnin a pak už bude následovat vybavení učeben.

Martina Strnadová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.