V květnu nezaměstnanost v Meziříčí spadla pod čtyři procenta

UPNezaměstnanost ve Velkém Meziříčí v květnu klesla na 3,8 procenta. Na 685 dosažitelných uchazečů připadá 204 volných pracovních míst.

Velké Meziříčí má druhou nejnižší nezaměstnanost z měst žďárského okresu po Žďáru nad Sázavou, který má nezaměstnaných 3,3 %. Ve Velké Bíteši jich je 4,5 %, v Novém Městě na Moravě 5,2 % a v Bystřici nad Pernštejnem 5,1 %. Nezaměstnanost ve všech obcích žďárského okresu najdete ZDE.

Úřad práce ve Velkém Meziříčí nabízí volná pracovní místa na pozicích všeobecná sestra, sestra pro intenzivní péči, fyzioterapeut, manipulační či montážní dělník, strojník kolových rypadel, řidič nákladního automobilu, počítačový technik, obchodní referent, pracovník v sociálních službách, elektrikář, instalatér, pokrývač a klempíř, svářeč, obráběč, šéfkuchař, učitel 1. stupně, recepční v hotelu, grafik, konstruktér a další. Celý přehled ZDE.

Martina Strnadová

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.