Posudek vystaví pouze váš registrující lékař

Potřebujete lékařský posudek? Vystavit ho může pouze registrující lékař. Nenechávejte proto jeho návštěvu na poslední chvíli, neboť se blíží doba letních dovolených a nemuseli byste jej zastihnout v ordinaci.

Vaše dítě má za dva měsíce jet na letní tábor, jiné čeká o prázdninách sportovní akce, další se hodlá přihlásit do autoškoly, někdo jiný si chce nechat vystavit zbrojní pas... a všichni k tomu potřebují posudek o zdravotní způsobilosti. Musí proto navštívit svého registrujícího lékaře, který jim jej vystaví.

„Když rodiče ví, že jejich dítě pojede na letní tábor, půjde na brigádu apod., měli by si potřebná potvrzení nechat vystavit ještě před začátkem letních prázdnin, případně by si měli zjistit, kdy má jejich ošetřující lékař dovolenou, protože zastupující lékař není oprávněn posudek vystavit." říká praktický lékař pro děti a dorost Libor Beneš.

Martina Strnadová

Dovolená pediatrů v době letních prázdnin 2015:

MUDr. Libor Beneš

   6. 7.–17. 7.

27. 7.–31. 7.

17. 8.–28. 8.

zastupují MUDr. Kašová a MUDr. Dobešová

MUDr. Iveta Kašová

13. 7.–24. 7.

  3. 8.–14. 8.

24. 8.–28. 8.

zastupují MUDr. Beneš a MUDr. Dobešová, informace v ordinaci na záznamníku

MUDr. Lenka Dobešová

29. 6.–10. 7.

  3. 8.–14. 8.

31. 8.–  4. 9.

zastupují MUDr. Beneš a MUDr. Kašová

Lékaři pro dospělé a dorost termíny dovolených zveřejní na konci května.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.