Čarodějnice 2018: Večer plný ohně

DSC04131Stovky lidí, spokojené děti a tajemné hry s ohněm. Na Fajtově kopci už popáté zaplála obří hranice při tradičním pálení čarodějnic.

Program začal už v 17 hodin shromážděním u katovny a průvodem na kopec nad město. Zde na návštěvníky čekaly nejen dětské soutěže v režii Městské knihovny a Dózy, ale i velký stan se skupinou Stetson, stánky s občerstvením a ohně k opékání buřtů.

Za přítomnosti starosty Josefa Komínka a radního Františka Komínka místní šermířská skupina TAS sehrála krátké divadlo o osvobození zajatých dětí a následovala velká ohňová show skupiny Sarcina. Členové skupiny se pak ujali i zapálení hlavní hranice. Ta vzplála v ceremoniálu ohňového šamana.

-kid-

Podpořil:
FOND VYSOCINY_SV_RGB_zakladni_small

 

 

 

___________________
Pořadatelé a účinkující:

Město Velké Meziříčí, SDH Velké Meziříčí, Dóza - středisko volného času, Městská knihovna, SKI klub Velké Meziříčí, JUPITER club s.r.o., divadelní a šermířský spolek TAS, Společnost historického šermu SARCINA, JS Krokočín a hudební skupina Stetson

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.