Víceúčelové hřiště za gymnáziem slouží i veřejnosti

DSC 0077Víceúčelové hřiště za gymnáziem může využívat i veřejnost. Díky systému rezervací sportovišť ve Velkém Meziříčí, který je dostupný na webu Hřištěvm.cz, se zájemci dozvědí všechny potřebné informace o otevírací době, podmínkách pronájmu a další.

Sportoviště za gymnáziem funguje už rok. Slouží zejména pro sportování žáků a studentů gymnázia a Základní školy Sokolovská, a to hlavně v dopoledních hodinách. Odpoledne a o víkendech je k dispozici i veřejnosti. Zájemcům nabízí prostory pro atletiku, fotbal, malou kopanou, hokejbal, kolovou, nohejbal, tenis či volejbal.

Ve všedních dnech je to v době od 17 do 20 hodin, v sobotu a neděli od 9 do 20 hodin. Klíče od hřiště včetně podmínek pronájmu získají zájemci ve Sportovním centru Velké Meziříčí na Poštovní, tel. 773 602 922, e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. , za symbolický rezervační poplatek 20 Kč na hodinu, s vratnou zálohou 100 Kč.

Hřiště je možné pronajmout si i dlouhodobě, například v určitou dobu v týdnu po dobu jednoho roku. V tom případě se zájemci mohou obrátit na vedení školy a podepsat smlouvu o pronájmu.

V systému rezervací Hřištěvm.cz najdete všechna sportoviště ve Velkém Meziříčí.

-mars-

pdfpronajem-hriste.pdf

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.