Uzavírka v Rudě a Jabloňově je o týden prodloužena

RudaÚplná uzavírka silnice II/602 v Rudě a částečná uzavírka v Jabloňově je prodloužena do pátku 26. října. Potvrdil to Kraj Vysočina, který stavbu provádí. Zároveň ale bude o víkendu silnice 602 uzavřena úplně a v Rudě je požádáno o další prodloužení uzavírky do 30. listopadu.

Kraj zde staví opěrné zdi a původně mělo dopravní omezení trvat do 18. října. Objížďka vede přes Křeptov a po dálnici D1 exit 153 - Lhotka na exit 146 - Velké Meziříčí východ. Aktuálně je ovšem dopravní omezení prodlouženo do pátku 26. října. V sobotu 27. října a v neděli 28. října bude silnice v obci Ruda a Jabloňov úplně uzavřena. Objížďka je nařízena po dálnici D1.

Dopravní komplikace zde ale nekončí, protože stavba opěrné zdi v Rudě hotová není. Podle Emila Krejsky z dopravního odboru velkomeziříčské radnice stavební firma požádala o prodloužení uzavírky v Rudě až do konce listopadu. Dopravní úřad rozhodnutí vydá do pátku.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.