V Obecníku se rekonstruuje sociální zařízení

11 copyToalety v přízemí Obecníku na náměstí prochází nezbytnou rekonstrukcí.

„Poslední rekonstrukce se uskutečnila v devadesátých letech a vybavení bylo již v neradostném stavu, který ani neodpovídal důstojnosti této budovy", sdělila Magdaléna Kašparová, vedoucí odboru správy majetku a bytů. Toalety jsou určené návštěvníkům tří zdejších provozoven: kavárny, restaurace a baru.

Rekonstrukce zahrnuje vybourání stávajícího vybavení, obnovu rozvodů vody, odpadů, elektřiny, vytápění a nově i vzduchotechniky. Na závěr dojde k položení veškerých povrchových materiálů, sanity i obnově dveřních výplní. Stavební úpravy provede na základě projektové dokumentace zhotovitel Martin Páral za cenu 976 tisíc korun, která byla nejnižší nabídnutá ve výběrovém řízení se 7 oslovenými účastníky. Akce je hrazena z hospodářské činnosti odboru majetku, tedy z vybíraného nájemného. Čisté nájemné od tří provozovatelů umoří tuto rekonstrukci za necelé 3 roky.

Stavební úpravy by měly být hotové do 28. února.

Lucie Málková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.