Vysoká výhra v přípravě

P1850504aV sobotu přijela na umělou trávu Moravská Slavia Brno a domů si odvezla porážku 4:0. Za domácí se dvakrát trefil Josef Jonáš a po jednom gólu přidali Vojta Hron s Mirkem Malatou.


FC Velké Meziříčí - SK Moravská Slavia Brno 4:0 (4:0). Branky: 13. Hron, 24. a 30. Jonáš, 32. Malata Mir.
FCVM: Lancman (46. Hamza) - Votava, Žalud, Sysel (46. Malata Mar.), Hron - Císař, Jonáš, Halcin (46. Karmazín), Guttler (60. Chodák), Dolejš (46. Havlík) - Malata Mir.
Milan Volf (trénér FCVM): „Dali jsme si za cíle neinkasovat a vyhrát minimálně o tři branky. To se nám povedlo, jen mě mrzí, že jsme branek nevstřelili více. Kluci se nám líbili hlavně do 35. minuty, pak jsme si již mysleli, že se nemůže nic stát a umožnili jsme soupeři vytvořit si pár šancí. Těší nás, že kluci po ztrátách hráli aktivně, dostupovali hráče soupeře a snažili se ihned získat míč do naší moci přesně tak, jak jsme si řekli před utkáním. Zápas nám ukázal, že se fyzicky zlepšujeme, ale ještě nás čeká dlouhá a bolavá cesta."

V sobotu 17. února od 10:00 na umělé trávě ve Velkém Meziříčí čeká domácí fotbalisty další přípravné utkání, tentokrát s účastníkem Jihomoravského krajského přeboru FC Svratka Brno.

-red-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.