V Šumperku to bylo jen o fous

18opavaZe souboje se Šumperkem jsme ani napočtvrté nedokázali získat body. Tentokrát jsme však byli bodovému zisku nejblíže. Po snížení na 3:2 na začátku třetí třetiny jsme v průběhu závěrečné části byli lepším týmem a vypracovali jsme si slušné příležitosti. Všechny další šance ale skončily na výstroji domácího brankáře. Ze Šumperku tedy odjíždíme s těsnou porážkou.


Lukáš Novák (HHK Velké Meziříčí): Utkání se mi hodnotí těžko, protože jsme prohráli, ale odehráli jsme velice dobré utkání. Bohužel rozhodly naše chyby, i když tentokrát jich bylo málo a jeden smolný odraz. Třetí třetinu jsme tlačili a několikrát puk tančil na čáře. Měli jsme opravdu velký tlak, vyhrál soupeř, který podal také výborný výkon. Věřím, že když budeme takhle pokračovat, body dělat budeme. Teď nás čeká důležitý týden včetně derby, takže se maximálně připravíme a jdeme makat a bojovat.

V příštím kole nás ve středu 28. února v 18:00 čeká domácí okresní derby se Žďárem nad Sázavou. Přijďte nás v důležitém souboji podpořit!
Draci Šumperk – HHK Velké Meziříčí 3:2 (1:0, 2:1, 0:1). Branky a nahrávky: 2. Nilsson (Danielčák), 37. Šišolák (Skopal), 40. Polách (Tarnoczy, Scheuter) – 25. Juráň (Doležal, Slabý), 42. Ludvík (Paleček, Vedral). Vyloučení 4:5, využití 0:0, v oslabení 0:0, střely na branku 37:22, diváci 833, rozhodčí: Škach -Bubela, Kučera.

HHK: Juda J. (Juda P.) - Slabý (A), Ambrož (C), Dolníček, Trnka, Orsech, Kochánek – Juráň (A), Juda M., Doležal – Ludvík, Paleček, Vedral – Šantora, Střecha F., Milotinský – Hrnčíř, Kotrba.

-hhk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.