Malí házenkáři získali stříbro a bronz na Enpeka Cupu

A78C56A7-CA56-4552-883B-5E22C15F7CCAV sobotu 16. 3. odehráli naši nejmenší házenkáři další turnaj v miniházené, druhý ročník Enpeka Cupu, který pořádal oddíl TJ Sokol Nové Veselí. Přípravka vybojovala druhé místo.

Hrálo se ve dvou kategoriích, mladší přípravka, kde startovalo 8 týmů a starší minižactvo, kde družstev bylo 12. Náš oddíl reprezentoval jeden tým přípravky kluků a dva týmy minižáků. Hrací doba jednoho utkání byla 10 minut. 

Minižáci: 

Červené družstvo, složené z ne moc zkušených a mladších hráčů, bohužel, nezískalo žádnou výhru a obsadilo 12. místo. Kluci snad získali nějaké zkušenosti, ale ještě musí ještě zabrat v tréninku a příště bude určitě lépe. 

Černý tým obhajoval loňské vítězství. Na celém turnaji prohrál o dvě branky pouze s našimi kamarády ze Sokolnic a remizoval s domácím týmem, což tentokrát stačilo na konečné třetí místo a bronzové medaile. Umístění je sice pěkné, ale určitě je v našich silách podávat lepší výkony. Celý turnaj vyhrál domácí TJ Sokol Nové Veselí, druhé skončily Sokolnice. 

Přípravka: 

Klukům z přípravky se vedlo na turnaji velmi dobře. Kromě zápasu s domácím týmem již v dalších utkáních přemožitele nenašli, což jim vyneslo krásné druhé místo a stříbrné medaile. Turnaj vyhrálo domácí družstvo z Nového Veselí, třetí místo bral slovenský tým Strojár Malacky. 

Turnaj se pořadatelům velmi vydařil, děkujeme za pozvání. Kluci si dostatečně zahráli, trenéři mají dostatek materiálu k tréninku, a již teď se těšíme na další ročník. 

Hráli: 

Minižáci: Jakub Musil, Samuel Šimek, Jiří Michlíček, David Stoklasa, Jakub Vítek, Erik Vejmělek, Radek Zezula, Ondřej Šikula, Maxmilián Coufal, Ronnie Navrátil, Martin Voda, Jan Filip, Samuel Mutkovič, Adam Kučera, Robin Mikulášek, Tadeáš Veleba. 

Přípravka: Štěpán Šidlo, Antonín Krchňák, Tomáš Ondrišík, Tomáš Navrátil, Antonín Prchal, Filip Votoupal, Ondřej Rosa, Oliver Novotný, Sebastian Sedláček, Vítek Musil. 

David Stoklasa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.