K setkání obyvatel starších 60 let zahrála kapela Vinařští romantici

P1130224Sobotní odpoledne 21. října patřilo v martinickém kulturním domě všem romantikům, ale hlavně těm Vinařským. Kapela Vinařští romantici je seskupení známých umělců, kteří vystoupili na setkání občanů starších šedesáti let.

P1130245Setkání začalo ve 14 hodin, zahájil jej starosta obce a hned na začátku popřál všem občanům, kteří v letošním roce slaví kulaté jubileum. Poté co všichni dostali poukazy na nákup zboží a ženy také květinu, mohli muzikanti spustit. Členem kapely je Zdeněk Junák, herec Městského divadla v Brně a repertoár byl tedy velmi bohatý. Zazněly lidové písně, ale třeba také četnická hymna, kterou Zdeněk Junák zpíval i v Četnických humoreskách. Svůj hudební um předvedl také tenor opery Národního divadla v Brně, Zdeněk Šmukař a jeho kolegové z orchestru Janáčkovy opery Národního divadla v Brně. Pro všechny bylo připraveno bohaté občerstvení, které si dopřáli v krátké přestávce. V programu došlo také na vtipné historky z hereckého života, moderování v rádiu a natáčení Četnických humoresek. Odpoledne příjemně uteklo a najednou byl večer. Kapela zahrála přídavek a rozloučila se, ale odejít se ještě nikomu nechtělo. Všichni si užili příjemné odpoledne a velmi pěkný kulturní zážitek.

Michal Drápela, starosta obce

20231021 141932P1130246

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.