Herce z Ikara zájem diváků dojal

IMG 9517--Vstupenky na květnová představení vyprodali během dvou dnů, s říjnovými reprízami to bylo obdobné. Největší showman divákům jednoduše učaroval a hercům z Ikara zase učarovali diváci. „V první řadě musíme poděkovat za tak velký zájem o představení. Z hlediště na nás dýchala naprosto skvělá atmosféra. Závěrečný potlesk vestoje a spousty krásných ohlasů nás vždycky nakoply, dojaly a potěšily," děkuje režisérka Kristýna Harvánek Staňková.

Díky sponzorům si navíc mohl Ikaros po dvanácti letech fungování souboru dovolit zakoupit vlastní mikrofony. „Rozdíl mezi květnovým a říjnovým představením byl, co se týče zvuku, skutečně obrovský. Nové mikrofony nám umožní posunout se zase na vyšší úroveň," dodává Staňková s tím, že poděkování zaslouží také všichni ti, kteří se nějakým způsobem na realizaci představení podíleli.

Muzikál Největší showman vznikl na motivy hudebního filmu The Greatest Showman, jenž vypráví skutečný příběh podnikatele P. T. Barnuma (1810 - 1891). Ten začal svou životní cestu vedoucí až k hvězdnému úspěchu s naprosto prázdnou kapsou, zato však s hlavou plnou fantastických nápadů. Díky nim sestavil fascinující show, z níž se navzdory předsudkům stala celosvětová senzace. Ikarácký Největší showman diváky ohromil pěveckými výkony herců, vzdušnou akrobacií, propracovanými choreografiemi a kostýmy, ale také vlastními českými texty. V říjnu sehrál Ikaros představení pro vyprodaný sál Jupiter clubu celkem třikrát.

Kateřina Maloušková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.