Podpořte předsedkyni genealogické společnosti Helenu Švecovou v anketě Skutek roku

Svecova Helena FotoV letošním ročníku krajské ankety Skutek roku má naše město své želízko v ohni. V kategorii "poradenství, osvěta, vzdělávání" se o hlasy veřejnosti uchází předsedkyně Vlastivědné a genealogické společnosti Helena Švecová. Svými hlasy ji můžete podpořit zde.

Helena Švecová je předsedkyní VGS při JUPITER clubu ve Velkém Meziříčí od roku 2002. Svým přístupem a aktivitou stojí za velmi bohatou a rozmanitou činností tohoto dobrovolného spolku, který má padesát registrovaných členů. Je hnacím motorem a garantem všech akcí, které se v rámci Vlastivědné a genealogické společnosti realizují: VGS pořádá přednášky, besedy, zájezdy a exkurze, spolupracuje s místním regionálním muzeem a pobočkou Státního archivu ve Velkém Meziříčí. Zaměřením činnosti je občanská genealogie, vlastivěda, badatelská činnost, vydávání publikací a jejich prodej, pořádání přednášek, besed a tematických zájezdů.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.