Ředitel Jupiter clubu odstoupil, město hledá náhradu

01060064Milan Dufek, který vede kulturu ve městě 24 let, odstupuje ze své funkce jednatele Jupiter clubu k 31. srpnu 2024. Rozhodl se tak z osobních důvodů. Město hledá jeho nástupce.

„Práce Milana Dufka si vážím a děkuji mu za vše, co pro kulturní dění ve Velkém Meziříčí za ta léta udělal. Nyní hledáme jeho nástupce, který s nadšením na odkaz dobré práce naváže, bude v pozitivním duchu rozvíjet zázemí i programovou náplň Jupiter clubu a stane se aktivním členem celého týmu lidí, kteří mají vliv na kulturní a společenský život v našem městě,“ říká starosta Alexandros Kaminaras.

Nový jednatel obchodní společnosti města bude řídit kulturní centrum s dlouholetou tradicí od 1. září 2024. Je to výzva pro kreativního člověka s manažerskými schopnostmi a všeobecným přehledem v kulturní a společenské oblasti, neboť Jupiter club pořádá divadelní představení, koncerty, plesy, výchovně-vzdělávací pořady, kulturní a společenské akce pro děti i dospělé, zastřešuje čilou zájmovou uměleckou činnost, jeho součástí je loutková scéna, kino, kavárna a restaurace. Organizuje akce města jako pouťové slavnosti či kulturní léto.

Od zájemců o pozici jednatele Jupiter clubu město očekává zpracovanou koncepci rozvoje a řízení společnosti na dalších pět let, nové nápady a tvůrčí přístup. „Kulturního dění ve Velkém Meziříčí je dost a jednatel městského kulturního centra by měl s dalšími pořadateli spolupracovat a kulturní a společenskou činnost ve městě koordinovat. Chceme proto, aby vzal pod svá křídla i synagogu, která se stává veřejností i pořadateli akcí oblíbeným a navštěvovaným místem,“ uzavírá starosta.

Martina Strnadová

pdf

Výběrové řízení na jednatele Jupiter clubu

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.