V Jupiter clubu rozkvetlo makové pole

Maková 10Kdo by neznal Makovou panenku a motýla Emanuela? Jejich dobrodružství prožívají současné děti stejně, jako před „pár" lety jejich rodiče. Ve středu 8. února přilétl Emanuel za dětmi mateřských škol a 1. stupně základních škol do Jupiter clubu i se svou kamarádkou Makovou panenkou, moudrou makovicí, záludným kosem i tropickým motýlem Ibrahimem.

Čtyři známé pohádky Václava Čtvrtka přivezli do Velkého Meziříčí dva subjekty: InHeart Production, s.r.o. a Divadlo Slunečnice Brno, které dohromady tvoří NaPohádku! Pohádky z makového pole zhudebnily a pro děti tak ještě více zatraktivnily.

Jednotlivé příběhy uváděli dva klauni (on a ona), kteří před oponou ve veselých forbínách s dětmi probrali, co je čeká, co už viděly a co z toho si vzaly za ponaučení. Děti byly nadšené, veselé a jen tak mimochodem si vštěpovaly, co je v životě správné a co ne. 

Jan Uher

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.