Dóza pořádá netradiční tábory

kids-6665603Na přelomu třetího a čtvrtého červencového týdne se můžete přihlásit na letní tábor v zahraničí, mezi prvním a druhým srpnovým týdnem proběhne letní tábor survivor pro děti.

 

 

2024 letni_tabor_v_zahraniciLetní tábor v zahraničí

Vycestujte do chorvatského města Poreč – Zelená Laguna. Tábor je ideální pro rodiče a prarodiče s dětmi, jednotlivce nebo páry. Zkrátka pro všechny, kteří chtějí zažít nezapomenutelné dobrodružství v zahraničí.

Poreč je malebné přímořské město s bohatou historií a křišťálově čistým mořem. Naši zkušení vedoucí se postarají o to, abyste vy i vaše děti strávily nezapomenutelné chvíle plné zábavy, her a nových přátel.

Tábor se uskuteční v termínu od 20. do 27. července 2024. V ceně zájezdu je ubytování, polopenze, doprava, turistická taxa, organizovaný program pro děti i dospělé. K dispozici jsou jednopatrové vilky. V jedné vile se nachází dva apartmány v přízemí a dva apartmány v prvním patře. Každý apartmán má dvě samostatné dvoulůžkové ložnice, kompletně vybavenou kuchyň s jídelním koutem, sociální zařízení a balkon či terasu.

2024 LT-survivor_1Letní tábor survivor

Tento tábor nabídne nezapomenutelné dobrodružství plné výzev, soutěží a zábavy. Je určen pro všechny odvážné a dobrodružné děti, které se chtějí naučit přežít v divočině a získat nové dovednosti, ale i spoustu přátel. Přidej se k nám a zažij nezapomenutelné letní dobrodružství, které si budeš jistě pamatovat celý život. Tábor je všestranně zaměřen.

Dopravu dítěte na místo konání zajistí rodiče, čas bude upřesněn na informační schůzce.

V cenně je celodenní strava včetně pitného režimu, ubytování v chatkách i na budově, celodenní výlet s překvapením. Chybět nebude ani velká táborová hra a program plný zážitků, poznávání, soutěží a dobrodružství, získání nových kamarádů. Vše se uskuteční pod vedením zkušených vedoucích.

O obou akcích se můžete blíže informovat u Ilony Záviškové v kanceláři Dózy či na telefonním čísle +420 566 781 852.

Dóza – SVČ

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.