I místní části budou rozsvěcovat vánoční stromy

prskavkaAdvent je tady a s ním program ve městě i místních částech. V sobotu 2. prosince ve dvě hodiny odpoledne bude v Mostištích zahájena vánoční výstava v kulturním domě, která potrvá až do osmé hodiny večerní. Na výstavě si budete moci zakoupit spoustu drobností pro radost. Výtěžek z výstavy bude použit pro mostišťské děti.


Na 17. hodinu je připraveno rozsvěcování světýlek. Lampionový průvod vyjde z hřiště. Před kulturním domem pak vystoupí děti ze základní i mateřské školy. K občerstvení bude připraven vánoční punč a výborné lokše. Akci pořádá Babinec Mostiště.

I v Olší nad Oslavou též lidé společně rozsvítí strom. Bude to v sobotu 2. prosince v 16.30 hodin, kdy od kulturního domu vyjde lampionový průvod.

Ve Lhotkách se místní občané s lampiony a světýlky sejdou v sobotu 2. prosince v 16.30 hodin u kapličky. Průvodem se vydají ke kulturnímu domu, kde vystoupí děti z mateřské i ze základní školy. A pak bude rozsvícen vánoční strom.

V Hrbově a Svařenově se vánoční strom rozzáří v neděli 3. prosince v 17 hodin u kulturního domu. Připraven je program pro děti, včetně občerstvení a dárků.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.