Jupiter club hodnotí uplynulý rok

P1154243 RGBVážení čtenáři, přátelé Jupiter clubu, s novým rokem na obzoru je čas ohlédnout se za rokem uplynulým. Vánoční svátky jsme strávili v kruhu svých nejbližších, nacházeli chvíle klidu a přemýšleli o tom, co nám minulý rok přinesl. S příchodem roku 2024 si klademe otázku, zda jsme dokázali naplnit naše očekávání a cíle.

Budu­‑li rekapitulovat uplynulé dny a měsíce, které jsme s mnohými z vás prožili společně v Jupiter clubu, mohu konstatovat, že to byl rok úspěšný. Pro náš Jupiter club (JC) byl uplynulý rok plný aktivit a úspěchů. Společně s týmem JC jsme připravili více než 600 akcí. Celý kolektiv pracovníků Jupiter clubu si váží vašeho zájmu o tradiční a oblíbená Adventní světýlka, Evropský festival filozofie, adventní trhy, Velkomeziříčské kulturní léto, Kruh přátel hudby, divadelní a koncertní představení, profesionální zábavné pořady, filmová představení i naše vlastní programy. Těší nás spokojenost našich zákazníků s poskytnutými službami na profesionální úrovni v oblasti konferencí, školení, seminářů, firemních akcí.

Rádi vidíme, že naše kulturní nabídka našla pozitivní odezvu ve vašem zájmu. I v uplynulém roce jsme vytvářeli potřebné zázemí pro širokou škálu aktivit ZUŠ, Dózy, muzea, základních škol, hudebních i divadelních uskupení i mnoha zájmových útvarů. Velkou radost mám ze skvělých a divácky úspěšných vystoupení Ikarosu, Špatně namíchaného bublifuku, loutkohereckého souboru atd. Nemohu nezmínit činnost Vlastivědné a genealogické společnosti i spolupráci se Svazem žen. Zajišťovali jsme i celou řadu akcí pro město. Velmi si vážíme podpory města, technických služeb, městské policie, Hotelové školy Světlá a Střední odborné školy řemesel Velké Meziříčí. Můj velký dík patří restauraci Jéčko za zajištění cateringových služeb při akcích a firmě ÓRO za technickou podporu v oblasti zvučení nemalého množství koncertů a akcí.

S příchodem nového roku si klade každý svá předsevzetí. Přeji vám jménem svým i všech spolupracovníků v roce 2024 hodně zdraví, štěstí a pozitivní energie. Doufáme, že i nadále budete našimi spokojenými návštěvníky a podporovateli.
Děkujeme vám za vaši podporu a těšíme se na setkání v Jupiter clubu v novém roce!

Milan Dufek

A4 poster_rockovy_ples_002

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.