Pokáč zahájil svou tour ve Velkém Meziříčí

0 P1178110V pátek 2. února se ve velkém sále Jupiter clubu uskutečnil koncert známého českého písničkáře Pokáče. Navštívila jej skoro tisícovka lidí, z toho bylo přibližně 450 dětí. Zahájil tím svou letošní tour s názvem Pokáčovo jaro 2024.

Mezi písně v jeho repertoáru patřila například snad nejznámější Mám doma kočku, Matfyzák na discu, Rodinný typ, V lese a podobně.

Kromě hudby interpret tvoří také knížky pro malé i velké. Jednu z nich (Pokáčovo básničky pro zvídavé dětičky – Zvířátka) představil také na pódiu, kdy z ním přečetl ukázku tří zvířátek šneka, klokana a lva. Před zahájením dalšího setu skladeb ji daroval do hlediště dětem.

Další koncert proběhne 9. února v Jilemnici, 16. února v Domažlicích, 29. února v Plzni, 2. března v Hradci Králové, 19., 20. a 21. března vystoupí v Praze, 3. dubna v Ostravě, 4. dubna v Olomouci. Jeho poslední zastávka během turné bude 5. dubna v Mladé Boleslavi.

Tina Kárníková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.