Nejmenší házenkáři ovládli turnaj v Kuřimi

C451B236-8120-4895-859E-E6D361F91D1FV sobotu 9. prosince odcestovali naši nejmenší házenkáři a házenkářky na tradiční Mikulášský turnaj Ferin Cup do Kuřimi.
Hrálo se ve třech kategoriích. Minižactvo chlapci, minižactvo dívky a smíšená kategorie přípravky. V každé kategorii startovalo 8 týmů. Hrálo se systémem každý s každým, hrací doba jednoho utkání byla 12 minut. Specialitou tohoto turnaje jsou po každém utkání rozstřely o bonusový bod, ve formě samostatných nájezdů.


Náš oddíl reprezentovalo jedno družstvo kluků v každé kategorii, a to stejné i v případě děvčat.

V kategorii přípravky naše holky teprve získávají zkušenosti a jsme rádi, že je miniházená baví. 7. místo na turnaji nás tak nemusí mrzet, důležitější je, že jsme viděli zlepšení a holky se hrou bavily.

Kluci prokázali zkušenosti z mnoha zápasů a turnajem prolétli jako uragán, když ve všech utkáních zvítězili, většinou i výrazným rozdílem. První místo, pohár a medaile tak získali zaslouženě. Velká gratulace kluci a jen tak dál.

V kategorii minižačky naše holky předváděly krásné výkony, třetí místo a bronzové meadaile jsou krásným výsledkem. Ještě více nás těší předváděná hra a bojovnost. Holky ukázaly, že miniházenou hrát umí a je u nich vidět velké zlepšení. Gratulujeme.

V kategorii minižáci naši kluci po prvním nervózním utkání proti týmu Hostěrádky - Rešov, kde vyhráli o jednu branku prokázali, že patří k favoritům turnaje. Ve všech ostatních utkáních již zvítězili výrazným rozdílem a napodobili tak mladší kamarády z přípravky. Pohár za první místo a zlaté medaile tak odvezli naši kluci, a dokázali obhájit loňské prvenství. Kluci děkujeme a hodně píle do dalších tréninků.

Holky:
Mini: Matušíková Silvia, Matušíková Daria, Živčicová Anita, Mičková Tereza, Tesařová Eliška, Konečná Nikol, Komínková Kamila
Přípravka: Nováčková Nella, Kudláčková Lada, Chadimová Kristýna, Chadimová Laura, Červená Ella, Dostálová Hana.

Kluci:
Mini: Musil Jakub, Vejmělek Erik, Stoklasa David, Vítek Jakub, Michlíček Jiří, Vitešník Filip, Šikula Ondřej, Veleba Tadeáš, Mikulášek Robin, Navrátil Ronnie.

Přípravka: Šidlo Štěpán, Rosa Ondřej, Ondrišík Tomáš, Balabán Daniel, Votoupal Filip, Novotný Oliver, Prchal Antonín, Vítek David.
Minižáci rádi přijmou do svých řad nové spoluhráče. Více info na www.hazenavm,.cz nebo tel. 608308044.

-ds-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.