Poslední zápasy před Vánocemi

image6Dohrávalo se poslední kolo v kraji, které se neodehrálo kvůli sněhové kalamitě. O poslední místo si to rozdalo naše béčko proti rezervě z Humpolce. Po dvou hodinách bylo vše rozhodnuto. Kluci nedali hostům žádnou šanci k úspěchu a zvítězili pohodlně 10:3. Vše už začalo vyhranými čtyřhrami. Trojice Holík, Klíma a Skryja v utkání neklopýtla, tím se soupeř zlomil a padl. Družstvo po polovině soutěže obsazuje předposlední příčku v KP 1.


Poslední kola se dohrály i v okresech. Céčko v OP 1 nestačilo na Nové Dvory a podlehlo 12:6. Déčko o první místo v OP 4 selhalo ve Velké Bíteši, tím pádem po půlce drží druhé místo v této třídě.

Odehrály se také bodovací turnaje kraje Vysočina. Tentokrát jsme pořádali turnaj v kategorii U-15 v naší tělocvičně. Sjelo se celkem 44 hráčů dívek i chlapců. Turnaj nakonec ovládl mladík z Přibyslavy, po něm už brali příčky především hráči z HB ostrovu Havlíčkova Brodu. Z našich řad startovali celkem 3 kluci a 2 dívky.

Dále se také odehrál Okresní přebor, tentokrát v Novém Městě na Moravě. Z našeho klubu startovali dva hráči Holub s Šoukalem. Oba dva nakonec skončili na krásném 3. – 4. místě. Ve čtyřhrách dokonce kluci zvítězili. Jde o další perfektní úspěch pro náš klub.
Za čtrnáct dní pořádáme oblíbený turnaj ve čtyř kategoriích. Viz propozice na našich internetových stránkách www.stolnitenisvm.cz. Akce se uskuteční 30. 12. 2023.

KP 1
ST Velké Meziříčí B – TJ Jiskra Humpolec B 10:3
Body: Holík Vratislav 3/0, Klíma Petr 3/0, Skryja Marek 2/0, Buk Martin 0/3
Čtyřhry: Klíma, Skryja 1/0
Holík, Buk M. 1/0

OP1
ST Velké Meziříčí C – SK Nové Dvory B 6:12
Body: Skryja Marek 3/1, Bednář Ivan 2/2, Buk Martin 1/3, Kořínek Stanislav 0/4

OP 4
TJ Spartak Velká Bíteš B – ST Velké Meziříčí D 12:6
Body: Bednář Ivan 3/1, Kořínek Stanislav 2/2, Klíma Tomáš 1/3, Dvořák František 0/4

-pk-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.