V sobotu čeká hokejisty veledůležitý zápas

hokej BřezejcOkresní derby mezi Velkým Meziříčím a Žďárem nad Sázavou rozhodl žďárský útočník Dominik Dušek, který k nastřílenému hattricku přidal asistenci na čtvrtý gól hostí. Žďár nad Sázavou se tak přiblížil postupu do play-off, velkomeziříčští budou muset o vyhnutí se play-down zabojovat v následujících kolech.


Úvodní třetina nabídla oboustranně útočný hokej, slušné příležitosti si vypracovaly oba týmy, brankáři ale byli pozorní. O vítězství hostujícího týmu rozhodly přesilové hry a neomylný střelec Dušek. Zatímco velkomeziříčští se ve svých přesilových hrách trápili a hned dvakrát v nich inkasovali, Žďár jednu ze tří přesilovek proměnil.

Pozvání na okresní derby od Horáckého hokejového klubu přijali i klienti Centra Kociánka z nedalekého Březejce.

V sobotu 2. března v 17:30 nás tak čeká zápas sezóny. Do Velkého Meziříčí přijede Valašské Meziříčí, které dnes stáhlo svoji ztrátu na jediný bod.

HHK Velké Meziříčí - SKLH Žďár nad Sázavou 1:4 (0:0, 0:1, 1:3). Branky a nahrávky: 49. Kuba (Paleček, Vedral) – 24. Dušek (Pleva), 48. Dušek, 50. Wasserbauer (Dušek, Půhoný), 59. Dušek. Vyloučení 3:7, využití 0:1, v oslabení 0:2, střely na branku 27:34, diváci 583, rozhodčí: Maťašovský - Gregar, Kalina.

HHK: Juda J. (Juda P.) - Slabý (A), Ambrož (C), Lašák, Trnka, Dolníček, Kochánek, Vlašín P. - Juráň (A), Juda M., Doležal - Kuba, Paleček, Vedral - Šantora, Burian V., Střecha F., Hrnčíř, Milotinský

-hhk-

20 PLAKÁT_-_VALAŠSKÉ_MEZIŘÍČÍ

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.