Áčko se z Líšně vrátilo bez bodů

P1840028aO prodlouženém víkendu fotbalisté vyrazili k zápasu na hřiště rezervy druholigové Líšně už v pátek a vraceli se bez bodů. Podobně dopadlo v neděli i Béčko, které hrálo s rezervou Vrchoviny. C tým si připsal další vítězství a dařilo se i starším dorostencům, těm mladším chybělo trochu štěstíčka.


Divize D
SK Líšeň B – FC Velké Meziříčí 2:0 (1:0). Branky: 6. Šuta (vlastní), 77. Bílek. Rozhodčí: Čampišová – Mayer, Petrásek. Delegát: Machala. Diváků: 152.

FCVM: Lancman - Sysel (81. Malata Mar.), Žalud, Hron (C), Krejčí - Halcin (68. Havlík), Šuta, Jonáš, Kokorský (81. Šimáček), Císař (84. Votava), Malata Mir.

Milan Volf (trenér FCVM): „Chtěli jsme co nejdéle udržet čisté konto, ale plány se nám zbortily hned v úvodu zápasu, když asistent rozhodčí pustil domácím dvoumetrový ofsajd při brejku. Ten jsme ještě dokázali odvrátit, ale z následného rohu jsme smolně inkasovali. Hráči Líšně byli více na míči, my jsme útočili do otevřenější obrany, ale nadějné situace jsme nedokázali zúročit. Domácí nastřelili dvakrát brankovou konstrukci. Ve druhém poločase jsme se zlepšili, ale ani z velmi nadějných pozic jsme se nedokázali prosadit. Když jsme se chystali více posílit ofenzívu střídáním, domácí udeřili z brejku podruhé a o utkání bylo rozhodnuto. Výsledek mrzí o to víc, protože jsme měli v zápase i obrovské štěstí, když nás ještě ve druhém poločase třikrát zachránila branková konstrukce. Říkal jsem si, že domácí potrestáme, když občas fotbal nemá logiku. Bohužel se tak nestalo. Výhra domácích je zasloužená. Kluci se snažili, bojovali, ale tentokráte to ani na bod nestačilo."

Krajský přebor
SFK Vrchovina Nové Město na Moravě B – FC Velké Meziříčí B 2:0 (1:0). Branky: 10. a 66. Šmída. Rozhodčí: Beneš – Machát, Gregar. Delegát: Bobek. Diváků: 135.


FCVMB: Invald - Malata Mar., Votava, Vala, Mička (C), Blažek, Havlík, Starý (88. Nguyen), Chalupa (62. Palas S.), Mužátko (76. Švejda), Adam (62. Palas A.).


Libor Švec (trenér FCVMB): „Zápas na Vrchovině jsme ztratili nekvalitní koncovkou. Do utkání jsme vstoupili bojácně, a navíc inkasovali z penalty po smolně nastřelené ruce. Od té chvíle si troufnu říct, že jsme hráli dobře a dostávali se do velmi zajímavých šancí. Koncovka je ale něco, co nás trápí celou sezónu. Měli jsme tak pět velmi dobrých šancí na vstřelení gólu. Jak už to, tak u nás bývá, při našem tlaku jsme z brejku inkasovali podruhé. Kluci se ale snažili a zápas odmakali."

Okresní přebor
TJ Moravec – FC Velké Meziříčí C 2:3 (2:1). Branky: 6. Kovář, 11. Červinka – 3. Pospíšil, 66. Kuřátko, 67. Puža. Rozhodčí: König – Dufek. Diváků: 100.

FCVMC: Kolouch – Šlapal D., Valenta, Pospíšil, Chalupa, Puža, Mezlík, Smejkal E., Krejčí, Šlapal O., Smejkal L. (46. Kuřátko).

Divize D – starší dorost
FC Velké Meziříčí – FK Hodonín 3:2 (0:1). Branky: 49., 50. a 89. Maňhal – 4. Hamrle, 53. Pavka (pen.). Rozhodčí: Soukupová – Žaloudek, Myška. Diváků: 50.

FCVM: Bazala - Tuček Jan, Tuček Jakub, Teplý, Prokop, Nguyen (82. Šváb), Vala (C), Starý, Maňhal (90. Janšta), Dobrovolný, Chromý (64. Staněk).

Karel Nováček (trenér FCVM): „Odehráli jsme náš klasický první poločas. Nevyužili jsme naše šance na vstřelení branky a sami v podstatě z ničeho inkasovali. Celé utkání ovlivňoval silný vítr, který nám nakonec pomohl. V úvodu druhé půle jsme vstřelili dvě rychlé branky a otočili skóre na naši stranu. Hosté vzápětí vyrovnali z penalty. Na konci utkání, kdy už jsme bránili remízu, se nám z brejku povedlo vstřelit třetí branku. Šťastné vítězství, které si ale naši hráči za předvedený bojovný výkon zasloužili."

Divize D – mladší dorost
FC Velké Meziříčí – FK Hodonín 2:3 (2:0). Branky: 31. Pospíšil, 39. Fanta – 65. a 81. Demjanovič, 74. Nešpor. Rozhodčí: Žaloudek – Soukupová, Myška. Diváků: 50.

FCVM: Trutna - Dostál, Musil (72. Matuszek), Havlíček, Nožička (56. Havlík), Fanta (83. Tuček Jan), Šváb, Janšta, Kašpar (C), Pospíšil, Staněk.

Karel Nováček (trenér FCVM): „První půle se nám celkem povedla a do kabin jsme šli s dvoubrankovým vedením. Ve druhé půli jsme bohužel nepřidali třetí branku, i když příležitostí k její vstřelení bylo dost. Za to nás soupeř dokonale potrestal a utkání otočil ve svůj prospěch."

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.