Házená: Mladší žáci odehráli domácí turnaj Ligy Vysočiny

Handball the_ballV neděli 9. října odehráli mladší žáci na domácí palubovce další turnaj Ligy Vysočiny. Na programu byla východní skupina, ve které hrají naše A a B družstva. Za soupeře kluci měli tentokrát týmy Dolní Cerekve, Pardubic a Nového Veselí A. 

A družstvo prohrálo pouze jediné utkání a to s celkem Nového Veselí A. V tomto zápase výborně fungovala obrana, naopak o lepší výsledek nás připravila slabší hra v postupném útoku a neproměněné šance včetně dvou sedmimetrových hodů. V ostatních zápasech již kluci bez větších problémů zvítězili. 

Celý turnaj dobře odchytal Lukáš Deraha k oporám zejména na obraně patřil Jakub Strýček a Martin Chalupa. 

B družstvo vyhrálo na turnaji pouze jediný zápas proti Dolní Cerekvi. Po celý turnaj, až na utkání proti Pardubicím, kluci velmi dobře bránili a jen slabší razance střel a i pár technických chyb v útoku nás připravilo o lepší bodové zisky.

Pozitivní je, že kluci se o střelbu z dálky pokouší, razance přijde s věkem. Důležité však je, že mají velmi dobrý pohyb po hřišti a zejména obrana jeden na jednoho snese srovnání se staršími hráči. 

Celý turnaj velmi dobře odchytal Tomáš Kučera, k tahounům patřili Pavel Kotouček, Benjamin Rosa a Robin Koudela. 

Výsledky:
VelMez A - VelMez B 13:4 (6:1)
VelMez A - Pardubice 15:3 (6:2)
VelMez A - Nové Veselí A 6:7 (3:5)
VelMez A - Dolní Cerekev 17:10 (5:4)
VelMez B - Nové Veselí A 4:7 (2:2)
VelMez B - Dolní Cerekev 8:7 (3:3)
VelMez B - Pardubice 11:13 (6:5)

Hráli:
Velké Meziříčí A: Lukáš Deraha, Radek Navrátil (9), Tomáš Rosa (8), Marek Požár (7), Martin Chalupa (7), Jakub Russ (6), Jiří Čermák (5), Jakub Strýček (3), Jakub Mach (3), Jaroslav Požár (2), Lukáš Dobrovolný (1), David Dřímal. 

Velké Meziříčí B: Tomáš Kučera, Robin Koudela (7), Benjamin Rosa (7), Pavel Kotouček (5), Jakub Uchytil (2), Martin Konvalinka (2), Filip Čížek (1), Adam Požár (1), David Slabý (1), Radim Kocourek (1), Tobias Jakubčo, Filip Švihálek, Petr Zezula, Matěj Trifanov. 

Trenéři: David Stoklasa, Pavol Živčic, Pavel Strašák a Petr Kavka.

David Stoklasa

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.