Dorostenci se umístili na přípravném turnaji v Olomouci třetí

sidloDružstvo mladších dorostenců se v rámci přípravy na jarní část sezony zúčastnilo turnaje v Olomouci, který pořádal oddíl Horky Nad Moravou.
V prvním utkání jsme nastoupili proti Uherskému Hradišti. Na začátku bylo vidět že je to zápas po delší době a vázla souhra. Hráči se dostali do tempa, hrála se pohledná házená, ale naše proměňování vyložených šancí bylo tristní, a tak soupeř zvítězil až moc lehce v poměru 11:17.

Ve druhém utkání proti Malackám kluci podali výborný výkon od brankářů přes obranu a rychlý útok. Utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou a zaslouženě zvítězili 19:11. Třetí utkání proti Kopřivnici nabídlo ofenzivní podívanou. Oba týmy hráli ve velkém tempu. Soupeř měl fyzicky navrch a nedokázali jsme pokrýt důrazné spojky soupeře. I přes dobrý výkon jsme podlehli v poměru 20:27.

V závěrečném utkání proti Horce nad Moravou se nám nedařilo téměř nic. Soupeř hrál velmi pomalu a náš tým se nedokázal dostat do tempa, které jsme předváděli v předchozích utkáních. K tomu se přidalo neproměňování vyložených šancí a i přes snaživý výkon jsme podlehli 10:13.

Všichni hráči si odvedli svoji porci minut. Zaměřili jsme se jak na nedostatky v obraně, tak v útočné fázi a byl vidět posun.
Díky rovností bodů a vzájemného skóre jsme obsadili třetí místo na turnaji.

Pořadí turnaje: 1. Slavia Uherské Hradiště, 2. HK Kopřivnice, 3. TJ Sokol Velké Meziříčí, 4. TJ Sokol Horka nad Moravou, 5. Strojár Malacky

Sestava: Lukáš Deraha, Tomáš Kučera – Alex Kuřátko (11), Robin Koudela (6), Jakub Mach (22), Tomáš Rosa (2), Adam Požár (4), Radovan Škoda (7), David Slabý (6), trenér Ladislav Šidlo, vedoucí družstva Dana Koudelová.

Ladislav Šidlo

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.