Dlouho očekávaný Karambol je za námi

KulečníkPo dlouhé dvouleté přestávce zapříčiněné vládními opatřeními jsme v sobotu 10. 12. 2022 odehráli v restauraci U Kozů dlouho očekávaný XXVI. ročník Turnaje v karambolu.

Do turnaje vstoupilo deset jednotlivců (poprvé se turnaje účastnil p. Smrčka), kteří byli po náhodném losování spojeni do hráčských dvojic, tyto dvojice pak úderem dvanácté hodiny započaly hru.

Délka hry jednotlivých dvojic se místy významně časově lišila, počínaje například třicetiminutovou „rychlovkou" (Svoboda / Vávra vs. Dočekal / Krejčí), až po urputný dvou a půl hodinový souboj (Tesař / Melichar vs. Dvořák / Holý). V této nervy drásající hře ze sebe obě dvojice, i přes dostatečné doplňování tekutin a iontových nápojů, vydaly svoje téměř veškeré hráčské i fyzické síly.

Celé herní odpoledne, plné legrace, nezbytného rivalského „pošťuchování" a narážek, také smíchu, vtipů, historek, vzpomínek, a především přátelské atmosféry a krásné hry karambol, bylo po posledním zápase zakončené večerním součtem bodů a vyhlášením konečného pořadí:

1. místo: Vávra / Svoboda (3,5 b.),

2. místo: Kalina / Smrčka (3 b.),

3. místo: Dvořák / Holý (2 b.),

4. místo: Dočekal / Krejčí (1 b.)

5. místo: Tesař / Melichar (0,5 b.)

Velké poděkování patří panu Ivo Vávrovi za uskutečnění a organizaci celého turnaje a zajištění občerstvení. A také všem zúčastněným hráčům, kteří nádhernou hru karambol nadále udržují.

VLK

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.