Eva Černá provede smyslovým vnímáním osob s poruchami autistického spektra

autism-awareness-8489743 1280Kraj Vysočina věnuje čím dál větší pozornost autismu. V pátek 26. dubna pořádá v Domově pro seniory ve Velkém Meziříčí (Zdeňky Orlové 2160) diskuzní setkání se zkušenou lektorkou a praktičkou Evou Černou, která představí smyslové vnímání osob s poruchami autistického spektra. Díky tomu si prohloubíte znalosti o světě lidí s touto poruchou.

Setkání se uskuteční v době od 16:00 do 18:00 a je určeno pro širokou veřejnost. Vstup je volný, potřebná je však rezervace míst předem. Učinit tak lze pomocí odkazu https://kalendar.kr-vysocina.cz/kalendar/detail/69359.

Setkání se koná pod hlavičkou projektu s Podpora transformace se zohledněním problematiky osob s poruchami autistického spektra v Kraji Vysočina. Cílem tohoto projektu je nejen podpora transformace systému sociálních služeb včetně jejich klientely, ale také prohloubení a zefektivnění systému a kvalitní péče o osoby s poruchou autistického spektra v našem kraji.

Mezi výstupy se řadí kurzy, semináře, ale i víkendové pobyty pro rodiny pečující o osobu s autismem.

Mgr. Táňa Křížová
oddělení sociální správy, Kraj Vysočina

Pozvánka Diskuzní_setkání_na_téma_autismus

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.