Závodníci Dakaru se podělili o zážitky z nejnebezpečnější rallye světa

IMG 20190311_191707Ford Raptor zvaný „Shrek" pod vedením Tomáše Ouředníčka a Davida Křípala vybojoval 17. místo na Rallye Dakar 2019. Podle Ouředníčka to byl nejnebezpečnější závod ze všech.

Přednáška v Jupiter clubu se během pondělního večera nesla ve znamení RYCHLE A ZBĚSILE. Návštěvníci se dozvěděli mnoho zajímavých informací, viděli spoustu pozoruhodných videí a získali podpisy od závodníků Dakaru. Díky otázce z publika se dozvěděli, že závodní vůz „Shrek" od Martina Prokopa má 380 koní i že oběma závodníkům se líbil víc Dakar 2018. Budoucích 5 let se Rallye Dakar pojede na Arabském poloostrově převážně v Saudské Arábii. Následné závody bude provázet nové motto: „Co tě nezabije, to tě posílí".
Večer provázela nezvyklá atmosféra kombinující napětí i zábavu. Hosté Jupiter clubu měli možnost ochutnat stravu závodníků ve formě tyčinek (vytrvalostní, slané, s nízkým obsahem cukru aj.). Připraven byl i přípitek a raut.
Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.