Asociace má nový bezbariérový záchod

105047737 10217348963225938_4716826938205365858_o_copyBěhem jarních měsíců a v rámci příprav na akci Muzikanti dětem jsme realizovali výrobu a zabudování nového suchého WC na Kolbišti v Černé, kde ve spolupráci se sdružením Abra probíhá hiporehabilitace nejen pro naše členy.

Toto WC je koncipováno jako bezbariérové (tj. má větší rozměry, dovnitř je nájezd, uvnitř jsou ze tří stran pomocná madla), z boku WC je i nádoba pro vodu s kohoutkem na umývání. Jak asi všichni víte, WC jsme plánovali vybudovat v rámci akce Muzikanti dětem 2020, která měla být pro naši Asociaci, ale tuto akci museli pořadatelé zrušit.

Děkujeme touto cestou Tesařství Kolouch Frankův Zhořec, za výrobu a instalaci WC a všem co pomohli se záležitostmi souvisejícími s přípravou a instalací WC (členové Ambry, rodina Jůdova z VM, pan Pavel Žák z Oslavice a pan Alois Švec z VM). Tak ať nám všem WC slouží - jak v rámci hiporehabilitací, tak při akcích Asociace.

Další informace jsou i na našich webových stránkách www.asociacevm.cz

Zdeněk Jůda, předseda klubu

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.