Hlavní tah na Třebíč se zavře na Velikonoce

objizdkaRekonstrukce silnice II/360 v úseku mezi Trnavou a Rudíkovem nezadržitelně klepe na dveře. Už nyní tam probíhají přípravné práce a na Velikonoční pondělí 1. dubna se silnice zavře úplně. Stavba bude probíhat ve dvou etapách.


První etapa se bude týkat úseku od čerpací stanice v Rudíkově po křižovat na Nárameč. Tato etapa skončí 31. července. Objízdná trasa pro vozidla do 7,5j povede přes Hodov, Budišov a Nárameč a pro vozidla nad 7,5t přes Jabloňov, Rudu, Velkou Bíteš, Jinošov, Náměšť nad Oslavou a Vladislav.

Druhá etapa bude zahrnovat úsek od křižovatky na Nárameč (ta bude průjezdná za pomoci semaforů) po rybníky Malý a Velký Bor u Trnavy. Ta začne 1. srpna a skončí 31. října. Objízdná trasa pro vozidla do 7,5t povede přes Nárameč, Valdíkov a Hostákov. Pro vozidla nad 7,5t pak po stejné trase jako při první etapě.

-pch-

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.