Třebíčská se kvůli vrácení do původní trasy krátce uzavře

IMG 20190425_115704V rámci uvedení ulice Třebíčská do původního stavu před vybudováním přeložky dojde ke krátké uzavírce, která potrvá od čtvrtka 28. května do pondělí 1. června 2020. Uzavírka začne u odbočky na ulici Nádražní a povede až nad železniční most, což znamená znemožnění odbočení na ulici Družstevní.

Objízdná trasa, kterou odbor dopravy zveřejnil, vede přes Novosady, Sokolovskou a K Novému nádraží. Řidiči, jenž pojedou na Družstevní, budou muset využít k průjezdu ulici Nádražní, kde se přechodně změní dopravní značení a průjezd se tak povolí.

Na dubnovém zasedání zastupitelstva odsouhlasili všichni přítomní vrácení Třebíčské do původní trasy v nejzazším termínu 31. října. „Myslím si, že k tomu dojde rychleji," konstatoval starosta města Alexandros Kaminaras a zajistil uvedení dopravního režimu v ulici Třebíčská do stavu před vybudováním přeložky s datem 1. června 2020.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.