Město spouští mobilní aplikaci Hlášenírozhlasu.cz

kJste rádi o všem informováni a máte u sebe neustále mobilní telefon? Pak neváhejte a stáhněte si novou mobilní aplikaci Hlášenírozhlasu.cz, díky které vás důležité zprávy z našeho města zastihnou kdykoliv a kdekoliv. Provoz spouštíme od 1. září 2021.

Při registraci si sami zvolíte typ sdělení, který chcete pravidelně odebírat. V nabídce máte zprávy z radnice, informace o kulturních a sportovních akcích, plánované uzavírky komunikací, odstávky vody a elektřiny nebo důležitá oznámení z hlášení městského rozhlasu. V případě nenadálých krizových situací budete také automaticky varováni před aktuálním nebezpečím.

Registrace do služby je zcela zdarma. Z osobních údajů uvedete pouze jméno a příjmení včetně e-mailu. Senioři, kteří nemají možnost odběru hlášení prostřednictvím mobilní aplikace nebo e-mailové schránky mohou případně využít i zasílání zpráv formou SMS.

Přihlášení je možné prostřednictvím internetové stránky služby Hlášenírozhlasu.cz, nainstalováním mobilní aplikace na Google Play nebo v App Store, popřípadě osobně odevzdáním vyplněného registračního ústřižku z informačního letáku, a to v Turistickém informačním centru Velké Meziříčí v budově staré radnice.

Nepromeškejte již žádné informace o dění ve městě.

Lucie Málková

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.