Škola tančí ve Lhotkách

DSC 0623Ve dnech 29. září až 2. října 2020 se žáci ZŠ ve Lhotkách opět zúčastnili projektu Škola tančí, který byl realizován za podpory programu z Fondu Vysočiny, ve spolupráci se sdružením SE.S.TA – Centrem choreografického rozvoje. Tentokrát tančili žáci druhého a třetího ročníku a věnovali se tématu lidského těla. Zaměřili se na poznávání jednotlivých částí, kostru, vnitřní orgány, kůži a smysly. Za zvuku hudebního doprovodu se tak společně učili o lidském těle a využívali přitom svoje pohybové možnosti pod vedením zkušené tanečnice.

Ve skupinách si obkreslovali svoje postavy a popisovali jednotlivé části těla. Na závěr projektového týdne si děti připravily vystoupení pro ostatní žáky naší školy. Ve skupinách si naplánovaly různé choreografie, rozdělily úkoly a celé představení bylo v jejich vlastní režii. Vystoupení se podařilo a už teď se těšíme na další možnou spolupráci.

ZŠ Lhotky

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.