Žáci ze Základní školy Ruda oslavili Halloween

Halloween Ani distanční výuka, probíhající na naší škole, nebyla překážkou, aby si děti užily Halloween. Po připojení do online hodiny se někteří žáci polekali. Na obrazovce neviděli své paní učitelky, ale slečny Drápalku a Drátěnku, které svým vzhledem připomínaly čarodějnice. Jelikož byli všichni předem informováni o halloweenském vysílání, měli na sobě strašidelné kostýmy. Mohli jsme vidět různé děsivé bytosti. Po skončení vyučování žáci spěchali do své poštovní schránky, kde jim slečny zanechaly malý dáreček a úkol.

Způsob distančního vzdělávání na ZŠ Ruda nám velmi vyhovuje, výuka začala probíhat již od prvního dne uzavření škol. Během září se naše děti učily pracovat s programem Teams (jak se přihlásit, připojit k hovoru, ...). I my rodiče jsme se aktivně zúčastnili tohoto cvičení a za to jsme moc rádi. Chtěla bych tímto způsobem poděkovat za skvělé vedení distanční výuky.

Za rodiče Dita Pavlíková

IMG-20201102-WA0007

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.