Vánoční výstava inspiruje k výzdobě domova

V předvánočním čase, scházíme se zase, avizuje Spolek žen, který spolu s Jupiter clubem zve na svoji tradiční vánoční výstavu. Můžete ji navštívit ode dneška 1. prosince až do čtvrtku 3. prosince.
Výstava je otevřena ve velkém sále od 9 do 17 hodin. Přináší inspiraci k vánoční výzdobě domova – spoustu nápadů a netradičních aranží, výtvory šikovných rukou z rozličných materiálů, od těch, které lze sníst, až po ty ze dřeva, kukuřičného šustí, slámy, vosku, textilu a vlny, drátu, hlíny, papíru apod. Nechybí krásně nazdobené sváteční tabule, přehlídka cukroví, ukázky zdobení perníčků, vyřezávání ovoce, modelování marcipánu, výroby slaměných ozdob, modelování z hlíny. Prostě vše, co se vám v předvánočním čase může prakticky hodit. A kdo nemá čas, chuť či trpělivost pustit se do tvoření sám, mnohé z výrobků si může zakoupit.

Martina Strnadová

Zpět na spolek
Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.