Velikonoční výstava v Jupiter clubu představuje pašijový týden

IMG 2894Víte, podle čeho se jmenují jednotlivé dny pašijového týdne? Máte už doma hotovou velikonoční výzdobu nebo si s ní nevíte rady? Přemýšlíte, co připravíte dobrého k jídlu nebo pití z jarních surovin? Inspiraci i odpovědi najdete na tradiční velikonoční výstavě v Jupiter clubu, která trvá ode dneška do středy 12. dubna.

Spolek žen a Jupiter club pro vás připravily velkou jarní výstavu s názvem Velikonoce jsou krásný čas, potěšit vás chceme zas. Centrum expozice tvoří krátká zastavení u jednotlivých dnů pašijového týdne nebo svatého týdne – Květná neděle, Modré pondělí, Šedivé úterý, Sazometná nebo Škaredá středa, Zelený čtvrtek, Velký pátek, Bílá sobota, Boží hod velikonoční a Červené pondělí.

Kolem jsou stánky s rozličnými výrobky z proutí, dřeva, papíru, keramiky, slámy, perníku, vajec, s výšivkami, květinami a další velikonoční dekorace. Podívat se můžete na zdobení kraslic nebo pletení pomlázek a pleskačů. Vystavovatelů je mnoho a nápadů ještě víc.

Přijďte se inspirovat anebo třeba se jen pokochat. Výstava je otevřena denně od 9 do 17 hodin a končí ve středu.

Martina Strnadová

Zpět na spolek
Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.