• Velkomeziříčsko
  • Krimi
  • U křižanovského vlakového nádraží havaroval neznámý pachatel. Policisté hledají svědky

U křižanovského vlakového nádraží havaroval neznámý pachatel. Policisté hledají svědky

DN -_ZR_1Policisté z obvodního oddělení ve Velkém Meziříčí prověřují okolnosti neoprávněného užívání osobního vozidla a obracejí se s žádostí o pomoc na případné svědky.

Zatím neznámý pachatel užil bez vědomí majitele k jízdě neuzamčené osobní vozidlo Škoda Felicia. Vozidlo zmizelo v době od neděle 2. února od půl páté odpoledne do pondělí 3. února do půl šesté večer z parkoviště před budovou vlakového nádraží v Křižanově. S tímto vozidlem neznámý pachatel následně havaroval, a to na křižovatce silnice II/360 v Křižanově u vlakového nádraží, kde sjel s vozidlem do příkopu. Havarované vozidlo nechal na místě a z místa odešel. Náhodný projíždějící řidič si včera kolem půl šesté havarovaného vozidla všiml a věc oznámil na integrované operační středisko. Na místo vyjeli policisté, kteří místo i vozidlo důkladně ohledali, aby zajistili upotřebitelné stopy. Stejně tak propátrali okolí, protože nebylo možné vyloučit, že se řidič při nehodě zranil. Pátrání po řidiči však bylo bezvýsledné.

Policisté se v této souvislosti obracejí na případné svědky, kteří mohli vidět jízdu vozidla před nehodou, případně vidět samotný průběh nehody nebo řidiče vozidla Škoda Felicia v blízkosti budovy vlakového nádraží nebo poté na silnici II/360, aby se se svým svědectvím přihlásili na lince 158. Stejně tak může být jízda vozidla zachycena na palubních kamerách vozidel, která projížděla v okolí nádraží nebo po silnici II/360.

mjr. JUDr. Dana Čírtková, tisková mluvčí
Krajské ředitelství policie Kraje Vysočina

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.