• Velkomeziříčsko
  • Krimi
  • Strážníci městské policie zastavili mladíka, který se dopustil více přestupků najednou

Strážníci městské policie zastavili mladíka, který se dopustil více přestupků najednou

crossHlídka Městské policie Velké Meziříčí zastavila dne 17. dubna 2020 v 19:10 hodin v ulici Hornoměstská – Palouky šestnáctiletého mladíka bez řidičského oprávnění, jenž se proháněl v uvedené lokalitě Palouky na krosovém motocyklu Honda, který nesplňoval podmínky provozu na pozemních komunikacích. Mladík porušil dopravní značku Zákaz vjezdu všech motorových vozidel, a když se jej hlídka městské policie pokoušela zastavit pomocí výstražného, světelného a zvukového zařízení s nápisem STOP, pokusil se jim ujet, což se mu nepodařilo.

Po provedení všech nezbytných úkonů městská policie sdělila mladíkovi, z jakých přestupků je podezřelý, a že věc oznámí příslušnému správnímu orgánu k dořešení. Vzhledem k tomu, že se mladík dopustil uvedených přestupků v době nouzového stavu, hrozí mu pokuta až do 5 000 korun a zákaz činnosti na dobu 2 let.

Městská policie Velké Meziříčí

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.