Čelní střet osobního auta s dodávkou si vyžádal jeden život

82540248 3106063116113453_6424123316425592908_oK tragické nehodě v Jihlavské ulici ve Velkém Meziříčí došlo dnes brzy ráno. Z havarovaných vozidel museli hasiči za použití hydraulického náčiní vyprostit zaklíněné řidiče.

Ve směru od Stránecké Zhoře se střetla dodávka s osobním vozidlem, které řídil jedenapadesátiletý muž. „Řidič osobního vozidla z dosud nezjištěných příčin náhle vyjel do protisměru, kde se čelně srazil s protijedoucím dodávkovým vozidlem Peugeot Boxer. Nehoda má fatální následky. Řidič osobního vozidla utrpěl těžká zranění, kterým podlehl," uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Dvaašedesátiletého řidiče dodávky záchranáři transportovali s těžkým zraněním do brněnského traumacentra v Bohunicích. „Na místo nehody vyjel kompletní tým služby kriminální policie a vyšetřování ze Žďáru nad Sázavou. Další okolnosti nehody jsou předmětem policejního vyšetřování. Místo nehody bylo po dobu vyšetřování neprůjezdné," dodala Čírtková.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.