Policisté kontrolují dodržování opatření

Kontrola pohyb_3Od dnešního dne platí opatření v podobě omezení volného pohybu osob, a to zejména mezi okresy. Ve službě je 350 policistů, které od zítřka doplní i vojáci Armády České republiky a celníci z Celní správy České republiky. Společně budou na několika desítkách vytipovaných míst kontrolovat dodržování opatření. Na Vysočině se jedná o hlavní komunikace, kde se střetávají okresy či kraje nebo hlavní silniční tahy u dálnice D1.

„Současně s kontrolami volného pohybu osob mezi okresy kontrolujeme také dodržování všech dalších platných krizových a mimořádných opatření – nošení respirátorů, uzavřené provozovny. V rámci dnešních kontrol jsme se zatím nesetkali s žádnými zásadními problémy. Chtěli bychom proto touto cestou poděkovat veřejnosti za to, že nastavená pravidla volného pohybu osob respektují a nesnaží se je obcházet," říká tisková mluvčí Krajského ředitelství policie Kraje Vysočina Dana Čírtková.

Zuzana Najtová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.