Ve Velkém Meziříčí došlo ke střetu automobilu a motocyklu

car-wrecked-845143 1920_copyV pátek 26. března 2021 pět minut po půl třetí hodině odpoledne jsme přijali na integrovaném operačním středisku Krajského ředitelství policie kraje Vysočina oznámení o dopravní nehodě, která se stala ve Velkém Meziříčí.

Řidička s osobním vozidlem Kia na ulici Novosady vyjížděla u domu od okraje pozemní komunikace, kdy se chovala neopatrně a ohrozila řidiče jedoucího s motocyklem Yamaha ve směru jízdy od centra města Velké Meziříčí směrem k ulici Sokolovská, kdy došlo ke střetu levé přední části vozidla Kia s přední částí vozidla Yamaha, kdy poté řidič s motocyklem upadl na komunikaci. Zdali došlo ke zranění motocyklisty, se na místě nehody nepodařilo zjistit, neboť motocyklista se ke svému případnému zranění nevyjádřil. Ke zranění jiných osob nedošlo. U obou řidičů byla provedena dechová zkouška na alkohol a její výsledek byl negativní. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na vozidlech ve výši 100 000 korun.

mjr. JUDr. Dana Čírtková, tisková mluvčí
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.