Policisté zadrželi řidičský průkaz dvěma řidičům

proof-337369V pátek 25. února odhalili policisté řidiče, který měl téměř dvě promile alkoholu v dechu. Před desátou hodinou večer jel ve Velkém Meziříčí po ulici K Novému nádraží. Automobil Opel Astra policisté zastavili a provedli kontrolu. U dvaatřicetiletého řidiče při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,74 promile alkoholu a opakovaná zkouška u něho ukázala hodnotu ještě vyšší. V další jízdě řidič již nesměl pokračovat a přišel o řidičský průkaz. Je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Policisté zadrželi řidičský průkaz také devětadvacetiletému řidiči vozidla Škoda Octavia, který jel v neděli 27. února před jedenáctou hodinou večer v Měříně. Muž měl přes jedno promile alkoholu v dechu. Policisté mu zakázali pokračovat v další jízdě. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.
Oba případy policisté prověřují.

por. Bc. Jana Kroutilová, tisková mluvčí
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.