Bylo vyhlášeno pátrání po pohřešované ženě

Lucie Králová_foto_PČROd minulého patku pohřešujeme dvaatřicetiletou Lucii Královou, která odešla z domova v Třebíči neznámo kam. Po ženě pátrali v okolí místa jejího bydliště policisté, do akce se zapojilo několik policejních hlídek. Policisté prověřili také zdravotnická zařízení a další místa, kde by se žena mohla nacházet. Pátrání je zatím bohužel bez výsledků.

Žena užívá menší množství léků, které u sebe v současné době nemá. Vyhýbá se kontaktu s lidmi. Má z lidí i z projíždějících vozidel strach a v obavě při kontaktu s lidmi se snaží utíkat do větší vzdálenosti od nich. Žena je zhruba 172 cm vysoká a má delší světlé vlasy, které si barví. V době odchodu z domova měla na sobě tmavé tepláky a černou dlouhou bundu. Nápadné by mohly být právě její vlasy, které si barví do výrazné růžové až oranžové barvy. Pokud máte nějaké informace o tom, kde by se mohla žena nacházet, informujte prosím Policii České republiky na lince 158.

Pátrání po osobách - Policie České republiky: https://aplikace.policie.cz/patrani-osoby/PersonDetail.aspx?person_id=23580225221610

mjr. JUDr. Dana Čírtková, tisková mluvčí
Krajské ředitelství policie kraje Vysočina

Lucie Králová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.