Festival Fajtfest odstartoval již ve středu 6. července

TIT P1620116V letošním roce proběhlo zahájení Fajtfestu již ve středu 6. července. Jako každý předchozí rok nabídl Fajtfest velmi nabitý program.

Představily se kapely z USA jako například Knocked Loose, Lionheart, Terror, Mushroomhead, Dropout Kings, Zulu a One step closer, také skupiny z UK jako Hacktivist, Guilt trip, Raging speedhorn, Bloodyouth, Hounds, Hounds a Final words. Dále návštěvníky potěšila i australská hardcorová kapela Deez Nuts, francouzští Landmvrks, Black Bomb A, TEN56 a Solitaris, kanadské hudební těleso Get the shot, ruská kapela Moscow death brigade, dánská skupina s názvem Cabal, němečtí The Oklahoma kid a The tex avery syndrome, rakouští Insanity alert, kapela Corrosive ze Španělska, švýcarští Sickret a holandské skupiny s názvy Manu Armata a Cornered.

V neposlední řadě se na pódiu předvedly i české kapely jako No Face No Case, Silent Generation, Tchert, NBF, Censorshit, Anime Torment, Meresiew, Depression Island, Diligence, Filthyminds a Bad Victim.

Nikola Čermáková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.