Libor Smejkal zvítězil v soutěži MONETA Živnostník roku Srdcař

52426126572 3e8fb4f3c9_oKraj Vysočina vyhlašoval výsledky krajského kola soutěže IBM Firma roku 2022 a MONETA Živnostník roku 2022. V doplňkové kategorii MONETA Živnostník roku Srdcař zvítězil velkomeziříčský občan – gratulujeme panu Liboru Smejkalovi, kterého místní znají nejen jako zkušeného filmaře. Ocenění si 83letý Libor Smejkal převzal na slavnostním vyhlášení 12. října v Humpolci, kde dostal prostor promluvit. Nominovaní měli minutu na krátké představení sebe a své činnosti, během níž pan Smejkal zmínil město Velké Meziříčí, videa s národopisnou tématikou a jeho životní výzvu dokument o Jakubu Demlovi.

IBM Firmou roku 2022 Kraje Vysočina se stala žďárská společnost Vodaservis s.r.o., která je už dvacet let na trhu výrobců vodárenských zařízení. Ocenění Moneta Živnostník roku 2022 Kraje Vysočina získala trenérka mozku Eva Fruhwirthová. Více informací o vítězích krajského kola se dočtete na stránkách Kraje Vysočina.

Zuzana Najtová

52426126552 534cbf4fdc_o

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.