Náměstí o víkendu pohltí vánoční atmosféra

P1420760Prodejní stánky, kluziště, vánoční výzdoba. To všechno najdete v centru města už od konce listopadu. Od sobotního dopoledne 26. listopadu bude v provozu kluziště s umělou plochou i stánky s nabídkou občerstvení a zboží s vánoční tematikou. O prvním adventním víkendu se můžete těšit na langoše, trubičky, punč, čokoládové výrobky, suché plody a další. Do konce roku se prodejci vystřídají, takže k občerstvení přibudou i ruční výrobky a tradiční vánoční zboží.

V neděli 27. listopadu se ve městě rozsvítí adventní světýlka. Jeden z nejhezčích pohledů se naskytne před radnicí, kde zazáří vánoční strom v nové barvě. Strom z Horních Radslavic se tyčí před radnicí od pondělí 21. listopadu a od té doby jej pracovníci technických služeb poctivě zdobí. Nepotrvá dlouho a na jeden den, 6. prosince, se přidají prodejci v rámci řemeslného trhu kolem celého obvodu náměstí.

Neváhejte přijít na náměstí a nasát vánoční atmosféru.

Zuzana Najtová

Advent copy_copy

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.